Aarø - Brummers Gaard

 

Brummers Gaard på Aarø

Café og restaurant med ø-specialiteter og madoplevelser  -  Guidede ture  -  Produkter fra de andre småøer  -  Udlejning af cykler og golfbiler  -  Proviant og specialiteter  -  Overnatning – Hotel Brummers Anneks

brummersgaard

Café Brummer

På Brummer Gaard har vi udviklet 2 slags øl – Brummers Bryg - en klassisk øl og fra april 2018 kommer der en ny øl lavet på vindruer, honning og bær fra Aarø.
Vi laver også vores egen saltblanding med tørret tang og tørret rosenblade og vores marmelade ”Kratluskeren” ikke at forglemme, som er lavet af vilde æbler fra Aarø.
 
Det er nemt og billigt af komme til Aarø, det tager kun 7 minutter, og færgen sejler næsten hver time.
Her er trygt at bo, skøn natur, gode badestrande, spisesteder, gårdbutikker med kød, fisk og grønt, vingård, naturlegeplads og parkgolf, de perfekte rammer for fritidsinteresserede som sejlplads, fiskeri, dyrehold, havebrug, jagt m.m., og især fred og ro.
brummers gaard ny

 

Kontakt

Marianne Weimann
Brummers Gaard
Aarø 145
6100 Haderslev


Telefon: 51 25 31 12
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Her kan du læse mere om Brummers Gaard på Aarø

Småøernes Fødevarenetværk

Bjørnø 14, 5603 Bjørnø
info@oespecialiteter.dk

En række projekter gennemføres med tilskud fra
NaturErhvervsstyrelsen

naturerhvervsstyrelsen
 

Omhu, kvalitet og bæredygtighed
Ø-specialiteter er et varemærke udviklet af Småøernes Fødevarenetværk

Ø-specialiteterVaremærket er forbeholdt fødevarer af en særegen kvalitet og historik, udviklet og produceret af producenter på én af de 27 småøer spredt ud over Danmarks kort.

Varemærket er etableret i et forsøg på at skabe synergi imellem småøernes producenter af kvalitetsfødevarer og løse de logistikproblemer der er forbundet med et fortsat virke på småøerne.

Produkterne er i vid udstrækning produceret og forædlet på øerne med det formål at skabe identitet og jobmuligheder og dermed fastholde og udvikle eksistensgrundlaget på øerne.