Drejø - Nørresø Gårdbutik

Nørresø Gårdbutik på Drejø

drejoe gaardbutikGårdbutikken Nørresø er beliggende Husmandsvej 15 på Drejø. I butikken finder man et bredt udvalg af varer, men først og fremmest sælger vi kød fra lam og kvæg.

Vi har får, der hvert år får mellem 40 og 60 lam. Fårene er af racerne Gotlænder og Texel, som er udvalgt på grund af deres evne til at leve udendørs.

Kvægene er af racen Galloway, der ligeledes trives bedst med at være udenfor året rundt. Dyrene har dog mulighed for at søge ly i deres læskure, hvis vejret bliver for koldt, vådt eller blæsende.

Vores dyr lever under de bedste og mest naturlige vilkår, og derfor er man altid velkommen til at kigge forbi markerne. Spørg i butikken, så fortæller vi gerne, hvordan I finder vej.

 

Salg

Fra vores hyggelige gårdbutik sælger vi kød fra egne kvæg og lam, herudover har vi også skind, garn og hjemmelavet chokolade.  

Læs mere om vores dyrevelfærd, åbningstider og bestilling af varer på vores hjemmeside

 

 

Kontakt

Nørresø Gårdbutik

Susanne og Robert Jacobsen

Husmandsvej 15 

Tlf. 22 44 18 33 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Her kan du læse mere om Nørresø Gårdbutik på Drejø

Småøernes Fødevarenetværk

Bjørnø 14, 5603 Bjørnø
info@oespecialiteter.dk

En række projekter gennemføres med tilskud fra
NaturErhvervsstyrelsen

naturerhvervsstyrelsen
 

Omhu, kvalitet og bæredygtighed
Ø-specialiteter er et varemærke udviklet af Småøernes Fødevarenetværk

Ø-specialiteterVaremærket er forbeholdt fødevarer af en særegen kvalitet og historik, udviklet og produceret af producenter på én af de 27 småøer spredt ud over Danmarks kort.

Varemærket er etableret i et forsøg på at skabe synergi imellem småøernes producenter af kvalitetsfødevarer og løse de logistikproblemer der er forbundet med et fortsat virke på småøerne.

Produkterne er i vid udstrækning produceret og forædlet på øerne med det formål at skabe identitet og jobmuligheder og dermed fastholde og udvikle eksistensgrundlaget på øerne.