Mandø - Mandø Kro

 

Historien om Mandø kro

mandoe-kro-facadeKroen blev bygget før år 1900, oprindeligt som Forsamlingshus.

Omkring 1936 - efter henvendelse fra den nydannede Mandøforening - blev den store sal mod øst opført til den første Mandøfest. Derefter kom der rigtig gang i kroens drift. Så meget, at man i 1949 tilbyggede nordgavlen og udvidede med værelser på loftet til de mange ferierende gæster.

Kroen er blevet renoveret af flere omgange, men den er den dag idag holdt i den oprindelige indretningsstil.

I 2010 overtog vi, Jeff & Martin Brig Hansen, Mandø Kro. Vi er nu i gang med at føre kroen ind i det nye århundrede, med inspiration i området omkring øen. Vi ønsker at bibeholde den gamle tradition, så derfor kan man altid nyde et solidt og veltilberedt måltid i de gamle, charmerende lokaler.

 

Om Kroen

Besøgende på Mandø Kro får altid en oplevelse med sig, med store sværme af fugle og en ro, der giver sjælefred. Vi hjælper med at skabe den bedste stemning til Jeres frokost, middag, bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest.

 

 

Kontakt

Mandø Kro
Mandø Byvej 26

Telefon: 61 66 56 75
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Her kan du læse mere om Mandø Kro

Småøernes Fødevarenetværk

Aarø 145, 6100 Haderslev
info@oespecialiteter.dk

En række projekter gennemføres med tilskud fra
NaturErhvervsstyrelsen

naturerhvervsstyrelsen
 

Omhu, kvalitet og bæredygtighed
Ø-specialiteter er et varemærke udviklet af Småøernes Fødevarenetværk

Ø-specialiteterVaremærket er forbeholdt fødevarer af en særegen kvalitet og historik, udviklet og produceret af producenter på én af de 27 småøer spredt ud over Danmarks kort.

Varemærket er etableret i et forsøg på at skabe synergi imellem småøernes producenter af kvalitetsfødevarer og løse de logistikproblemer der er forbundet med et fortsat virke på småøerne.

Produkterne er i vid udstrækning produceret og forædlet på øerne med det formål at skabe identitet og jobmuligheder og dermed fastholde og udvikle eksistensgrundlaget på øerne.